Fiber

Fiber is als aanbieder van alles-in-één pakketten sterk groeiende en verovert steeds meer marktterrein in Nederland. Daarbij onderscheidt het zich voor al met het internetaanbod. Bij ieder pakket biedt Fiber namelijk internet met de hoogst mogelijke snelheid aan. Het maakt op dat vlak dus geen verschil welk pakket je kiest. Op andere fronten zijn er wel verschillen, afhankelijk van het pakket dat je kiest uiteraard. Bij Fiber heb je de keuze uit drie alles-in-één pakketten, namelijk: All-in-One Light, All-in-One Medium en All-in-One Pro. Hieronder een korte toelichting per pakket.

Fiber All-in-One Light

Dit is het goedkoopste pakket van Fiber met, zoals reeds aangegeven, standaard supersnel internet. Bij Fiber houdt dat in dat je kunt downloaden en uploaden met een snelheid van 80/8 Mb/s. Daarnaast bevat dit pakket HD TV Start (ca. 35 TV zenders), Video on Demand, Programma Gemist en live TV streamen naar Chromecast. TV kun je kijken op ieder gewenst apparaat. Bellen kost bij Fiber 9 cent per minuut. Voor het All-in-One Light pakket betaal je €39,95 per maand.

Fiber All-in-One Medium

Het Medium alles-in-één pakket van Fiber is gelijk aan het Light pakket, met een aantal toevoegingen. Aan de internetsnelheid en de belkosten verandert verder niets, alleen het pakket voor digitale televisie is uitgebreider. Je hebt namelijk nog eens 40 zenders extra met HD TV Basis en je krijgt het Opnamepakket Basis. Daarmee kun je gemakkelijk programma’s opnemen en bekijken wanneer jij dat wilt. De kosten voor All-in-One Medium zijn maandelijks €49,95.

Fiber All-in-One Pro

Ben je echt een liefhebber van TV-series en films, dan is het Pro pakket iets voor jou. Ook bij dit pakket zijn de belkosten en de snelheid van het internet weer gelijk. Het aanbod voor digitale televisie is bij het Pro pakket echter nog weer een stuk uitgebreider dan bij All-in-One Medium. Het pakket bevat Opname Pakket basis, HD TV Basis, Digitaal Plus en HBO (1, 2, 3, Go, On Demand). Met Digitaal Plus heb je de beschikking over nog eens ruim 40 zenders en via HBO heb je toegang tot enorm veel series en films. De kosten voor All-in-One Pro zijn €64,95 per maand.

Gratis Eredivisie Live

Ook Fiber doet zijn best om jou als klant binnen te halen. Als je één van hun pakketten afneemt krijg je een jaar lang Eredivisie Live gratis. Je kunt dan alle wedstrijden uit de Eredivisie het gehele jaar live volgen.

Fiber alles-in-één vergelijken

Ben jij benieuwd welk pakket van Fiber het beste bij jou past en welke uitbreidingen er allemaal mogelijk zijn? Gebruik dan de tool hieronder om tot een juiste keuze te komen.