KPN

Uiteraard is KPN ook één van de belangrijkste aanbieders van alles-in-één pakketten. De pakketten kennen een goede verhouding qua prijs en kwaliteit en een groot deel van de Nederlandse bevolking maakt gebruik van de diensten van KPN. Als jouw keuze is gevallen op KPN, dan ben je nog niet klaar met het maken van keuzes. KPN heeft namelijk verschillende pakketten met een divers aanbod in telefonie, internet en televisie. Het is daarom handig deze pakketten goed te vergelijken, voordat je een keuze maakt. Bij KPN kun je een keuze maken uit de pakketten Instap, Standaard en Premium. eze pakketten zijn ook beschikbaar via KPN Glasvezel De eerste zes maanden betaal je slechts €35 per maand voor ieder pakket. Daarna betaal je maandelijks €45, €60 of €82,50 per pakket. Wat deze pakketten precies inhouden kun je hieronder lezen.

Alles-in-één Instap

Binnen dit pakket krijg je 1 HD tv-ontvanger en heb je internet met een snelheid van 20 Mbit/s download en 2 Mbit/s upload. Prima dus voor gemiddeld gebruik. Je krijgt de beschikking over 72 TV-zenders, waarvan er 29 met HD-kwaliteit zijn. Je kunt met dit pakket ook online TV kijken en belt voor 10 cent per minuut naar zowel vast als mobiel.

Alles-in-één Standaard

Ook bij KPN is het middelste pakket het meest gekozen pakket. De voorwaarden voor telefonie zijn gelijk aan de andere pakketten, maar qua internet en TV-kijken biedt dit pakket net even wat meer dan alles-in-één Instap. Je krijgt nu 2 HD-ontvangers en kunt gratis je programma’s opnemen. Ook krijg je gratis beschikking over Spotify, waardoor je al je muziek gratis kunt luisteren. Daarnaast is met 60 Mbit/s download en 6 Mbit/s upload het internet drie keer sneller dan bij het Instap-pakket.

Alles-in-één Premium

Het Premium pakket van KPN is voor een groot deel gelijk aan alles-in-één Standaard, alleen heeft dit pakket nog een aantal extra’s. Een gratis HBO-pakket is bij alles-in-één Premium inbegrepen evenals KPN Veilig. Daarnaast is het grote verschil dat je geen belkosten per minuut hebt binnen dit pakket. Alles belkosten zitten al bij de prijs inbegrepen.

KPN alles-in-één vergelijken

Wil jij weten welk KPN alles in 1 pakket het beste bij jou past? Start dan hieronder met vergelijken en kies jouw nieuwe pakket.