Online

Online is tevens aanbieder van alles-in-één pakketten. Je kunt het alles in 1 pakket vergelijken en kiezen voor het afnemen van afzonderlijke producten of een combi, zoals internet, internet & bellen of internet & TV en binnen het alles-in-één pakket neem je al deze diensten samen af. Bij Online bieden ze je de keuze uit de pakketten Alles in 1 Start, Alles in 1 Extra en Alles in 1 Power. Voor extra snel internet via glasvezelkabel zijn deze pakketten ook verkrijgbaar als Alles in 1 Glasvezel Start, Alles in 1 Glasvezel Extra en Alles in 1 Glasvezel Power. De tijdelijke maandprijs van het pakket met de minste opties is €29,95.

Internet

Internet start bij Online met een snelheid van 30 Mb/s. Naar keuze kun je de snelheid van je internet uitbreiden. De indeling van de pakketten is bij Online gebaseerd op de internetsnelheid. Bij Alles in 1 Start heb je een internetverbinding met een snelheid van 30 Mb/s. Dit pakket kost de eerste 12 maanden €29,95 per maand. Bij Alles in 1 Extra is dat 40 Mb/s (de eerste 12 maanden €34,95 per maand) en de snelheid van Alles en 1 Power bedraagt 50 Mb/s. Voor dit laatste pakket bedragen de kosten de eerste 12 maanden €39,95 per maand. De snelheid van het hoogste normale pakket is tevens de laagste snelheid bij de glasvezelpakketten. De snelheid bij Alles in 1 Glasvezel Start bedraagt dus 50 Mb/s. Ook de kosten zijn hier gelijk: €39,95 per maand voor de eerste 12 maanden. Bij Alles in 1 Glasvezel Extra is dat 60 Mb/s (€44,95 per maand voor de eerste 12 maanden) en het snelste internet krijg je bij het pakket Alles in 1 Glasvezel Power met 100 Mb/s. Voor dit pakket betaal je de eerste 12 maanden €54,95 per maand.

Televisie

Als je de keuze voor internet hebt gemaakt, dan heb je vervolgens drie keuzemogelijkheden op het gebied van televisie: Basis, Familie en Entertainment. Het Basispakket is bij de prijs inbegrepen en biedt 59 TV-zenders, voor TV Familie en Entertainment betaal je respectievelijk 5 euro en 10 euro per maand extra. Daarnaast heb je nog de keuze uit een aantal premiumpakketen, zoals HBO en Fox Sports Eredivisie. Ook heb je daarnaast nog extra optie zoals Programma Gemist en het Opnemen Pakket Extra.

Bellen

Naast je keuze voor Internet en TV kun je als laatste nog een keuze maken uit een pakket voor bellen. Hallo Basis zit daarbij bij ieder pakket inbegrepen, maar voor de andere pakketten geldt een extra maandbedrag. Je hebt de keuze uit Hallo Nederland, Hallo Nederland Mobiel, Hallo Europa en Hall Wereld. Deze pakketten kosten 5 euro per maand en je betaalt bij ieder gesprek een starttarief van 10 cent. Je hoeft geen vergoeding per minuut te betalen.