Vodafone

Vodafone is één van de prominente aanbieders van alles-in-één pakketten, met een ruime ervaring op het gebied van telefonie en internet. Op het vlak van televisie is Vodafone als aanbieder vrij nieuw, maar het bedrijf heeft inmiddels ook op dit vlak een goed aanbod. Wel is het zo dat je bij Vodafone een beperktere keuze hebt in pakketten. Je hebt de keuze uit Standaard internet en het Vodafone Glasvezel internet, maar de rest van het pakket is gelijk. Echter is het wel zo dat je binnen het pakket allerlei keuzemogelijkheden hebt, waardoor je ook een zeer divers pakket samen kunt stellen.

Supersnel internet

Waarin Vodafone zich als aanbieder vooral in onderscheid is het aanbod van internetpakketten. Je kunt kiezen voor standaard internet, maar je kunt ook een keuze maken voor internet via glasvezelkabel met een snelheid voor downloaden en uploaden van 500 mBit. Vooral voor zakelijke doeleinden en voor mensen die veel video’s downloaden en uploaden is dit een ideale snelheid.

Actieprijs

Bij Vodafone geldt een actieprijs voor de eerste zes maanden. Op ieder pakket krijg je een maandelijkse korting van 20 euro. In totaal dus een voordeel van 120 euro. Na deze zes maanden betaal je het geldende tarief voor het pakket van jouw keuze.

Vodafone alles-in-één vergelijken

Wil jij weten welk alles-in-één pakket van Vodafone het beste bij jou past? Start dan de vergelijking in de vergelijkingstool hieronder en maak je keuze.