Waarom KPN overwegen?

Ga je de zoektocht beginnen naar een nieuw alles in 1 abonnement? Heb je dan ook al nagedacht over KPN? Een abonnement van deze aanbieder is absoluut de moeite waard om mee te nemen in jouw overweging. Waarom? Hieronder zetten we een aantal redenen voor je op een rijtje.

KPN is een van de grootste telecom aanbieders van ons land. Ze zijn continu in een concurrentie strijd met Ziggo aan het ‘vechten’ voor nieuwe klanten en het behouden van hun klanten. En daar kun jij van profiteren. Als klant van KPN profiteer je op deze manier van de nieuwste ontwikkelingen die er mogelijk zijn binnen een internet, bellen en TV abonnement. Zo is KPN continu aan het zoeken naar hoe ze jou tevreden kunnen houden en luisteren ze goed naar welke behoeftes er zijn onder klanten. Dit zie je terug in de hoeveelheid zenders die ze aanbieden en de exclusieve programma’s en series die ze beschikbaar stellen voor klanten.

Als je kiest voor KPN dan krijg je standaard een heel uitgebreid abonnement. Wat te denken van gratis KPN veilig, een gratis Wifi modem, maar ook gebruik maken van 20 miljoen wifi locaties. Dat betekent dat als je onderweg bent je ook op een heleboel plekken gratis op het Wifi netwerk kunt inloggen. Overal in Nederland dus een snelle verbinding zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen of extra hoeft te betalen.

Je krijgt gratis toegang tot de exclusieve zender KPN Presenteert. Dit is een zender die alleen beschikbaar is voor klanten. Hierbij kijk je onder andere naar meer dan 20 series en programma’s, zoals Brussel, Toon, Dochters, De Mannentester en nog heel veel meer.

En verder is het gewoon een heel compleet pakket met een scherpe prijs. Wil je dus op zoek naar een nieuw pakket, neem dan zeker deze aanbieder mee in jouw overweging.