Ziggo

 

Ziggo is één van de voornaamste marktleiders op het gebied van alles-in-één. Zowel qua prijs als qua aanbod heeft Ziggo een goed pakket te bieden op het gebied van telefonie, internet en digitale televisie. Maar ook bij Ziggo alles in 1 zelf heb je nog de keuze uit drie verschillende pakketten. Onder de noemer Connect & Play biedt Ziggo de pakketten Start, Complete en Max aan.

Standaard zijn alle pakketten de eerste 6 maanden slechts €34,95 en in de maand januari zelfs maar €29,95. Daarna betaal je maandelijks een bedrag van €45,95, €59,95 of €73,95. Hieronder kun je kort lezen wat ieder pakket ongeveer inhoudt. Voor een uitgebreide vergelijking kun je de vergelijkingstool onderaan deze pagina gebruiken.

Ziggo Connect & Play Start

Connect & Play Start is het basispakket van Ziggo met internet met een snelheid van 40 / 4 Mbit/s, bellen naar vaste en mobiele nummers voor 10 cent per minuut en een digitaal zenderpakket met meer dan 7o zenders, waarvan 29 HD-kanalen. Gemiste programma’s kun je terugkijken met TV-gemist en je hebt tevens de mogelijkheid om online TV te kijken.

Ziggo Connect & Play Complete

Het pakket Connect & Plat Complete wordt door Ziggo zelf bestempeld als Beste Keuze. De voorwaarden voor telefonie zijn gelijk aan het Start-pakket, maar het internet is met 120 / 12 Mbit/s drie keer zo snel. Met de uitgebreidere mediabox kun je programma’s opnemen en pauzeren en tevens heb je met dit pakket de beschikking over 1000 films en series. Het aanbod van zenders is gelijk aan het startpakket.

Ziggo Connect & Play Max

Connect & Play Max is het meest uitgebreide pakket van Ziggo. De voorwaarden voor telefonie zijn gelijk aan de andere pakketten, maar met 200 / 20 Mbit/s is het internet supersnel. Daarnaast bevat dit pakket een uitgebreider zenderpakket met minimaal 115 zenders, waarvan 38 in HD-kwaliteit. Het zenderpakket wordt dan ook TV Royaal genoemd.

Opties

Als je de keuze voor een pakket gemaakt hebt, dan zijn er daarnaast nog verschillende opties. Zo kun je kiezen voor Volop Bellen waarbij je een vast bedrag per maand voor telefonie betaalt. Je hebt dan geen kosten per minuut meer. Ook kunnen sportliefhebbers kiezen voor FOX Sports Compleet en is er voor liefhebbers van films en series het HBO-pakket.

Ziggo Sport

Een gratis extraatje dat Ziggo bij alle abonnementen biedt is Ziggo Sport. Onder leiding van Jack van Gelder wordt op deze zender iedere dag verslag gedaan van verschillende sporten en worden veel sporten live uitgezonden. Voor de mensen die niet willen betalen voor een extra zenderpakket, maar die toch graag eens een Spaanse voetbalwedstrijd of een Formule 1 race willen kijken is dat een goede uitkomst.

Ziggo alles-in-één vergelijken

Wil je weten welk pakket van Ziggo het beste bij jou past? Start dan nu hieronder met vergelijken.